Thursday, March 7, 2013

{ KELANTAN-KITA } Peluang menjadi usahawan TASKA dan TADIKA bersama BondaMama
www.bondamama.com

BondaMama Creative Learning Centre  merupakan rangkaian pusat perkembangan dan pendidikan awal kanak-kanak dengan lebih 70 cawangan di seluruh Malaysia. Dimiliki oleh Kolej UNITI dan telah beroperasi sejak tahun 2008. BondaMama menawarkan perkhidmatan yang berkaitan dengan kanak-kanak dengan pengkhususan dalam bidang taska, playschool , tadika, transit dan tuisyen.

Semua program yang dilaksanakan di BondaMama adalah berkonsepkan Helping Boys, Nurturing Girls dengan mengunakan modul BondaMama Modular Learning System (BMLS) yang progresif serta interaktif. Kaedah pembelajaran melalui kreativiti dengan modul dan bimbingan Mr Giovanni Pergaminelli dari Italy.

Kami ingin menawarkan program BondaMama ini kepada yang berminat membuka BondaMama Creative Learning Centre melalui konsep licensing.

Jika anda berminat sila hubungi kami melalui email partnership@bondamama.com atau sila hubungi 019-6636959 (Siti) untuk kami jemput anda ke taklimat khas mengenai peluang ini.Sila dapatkan maklumat lanjut di laman web www.bondamama.com

ATAU sertai kami di FB http://www.facebook.com/ilovebondamama


__._,_.___


Kanopi (Khemah) untuk disewa. Memerlukan  sila lawati http://www.kokpasir.com/kanopi
Your email settings: Individual Email|Traditional
Change settings via the Web (Yahoo! ID required)
Change settings via email: Switch delivery to Daily Digest | Switch to Fully Featured
Visit Your Group | Yahoo! Groups Terms of Use | Unsubscribe

__,_._,___

No comments: