Tuesday, February 28, 2012

{ KELANTAN-KITA } Program percuma semua PERCUMA tapi dapat duit.Assalamualaikum dan salam sejahtera…!!....
Tentu ada yg selepas terima email dgn sinisnya akan berkata " Orang  Melayu ni mudah sangat percaya benda2 mcm ni. Jenis bangsa pemalas". Takpelah.....kita cuba jer, lagi pun benda ni tersebar keseluruh dunia. Tak kan pula orang Melayu je yg ambil bahagian. Orang putih sekarang ni pun suka main benda macam ni. Dia orang pun dah malas macam orang Melayu. Tak kena bayar pun. Apa kata  jom kita baca dulu dan teroka....!!
 
JOM buat duit tanpa keluar duit!! Peluang duit percuma lg. FREE Register…..
Ramai yang belum kenal apa itu Wazzub. Wazzub adalah website yang bakal
menandingi kehebatan Google dan Facebook. Wazzub akan memberi 50%
daripada keuntungan yang diperolehinya kepada setiap ahli yang berdaftar sebelum 01 APRIL 2012.

IMPORTANT: WAZZUB STAYS FREE FOREVER! YOU NEVER HAVE TO PAY US A SINGLE DOLLAR!
BERTINDAK SEKARANG !!! DAFTAR SINI:  http://signup.wazzub.info/?lrRef=ea7c20f8

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Siapa pemilik dan melakukan operasi WAZZUB?

WAZZUB adalah projek antarabangsa dicipta oleh mereka yang mampu daripada pelabur dan usahawan. Pada September 2011, mereka menjumpai GIT Global Investments, Inc. (GIT) yang bertujuan menjalankan WAZZUB dan perniagaan yang berkaitan. GIT didaftarkan dibawah undang-undang Oregon. No. Pendaftaran : 802159-90.
Pasukan terdiri lebih 20 orang yang berkemahiran tinggi (pakar) sedang bekerja keras menjadikan WAZZUB sebagai kejayaan besar; sebahagian bekerja dibelakang takbir dan sebahagian lagi bekerja serta bersemuka dengan ahli, seperti contoh, Pakar Pengedar dan Staf Bantuan Sokongan.
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Bunyi WAZZUB sangat bagus dan ianya adalah benar. Adakah WAZZUB penipuan atau suatu perniagaan yang sebenar?

Sangat Pasti WAZZUB melakukan perniagaan sebenar tapi bukan perniagaan tradisional. Internet merubah dunia dan ada banyak ruang disana untuk sebuah model perniagaan yang inovatif, yang tidak pernah dilakukan sebelum ini. WAZZUB adalah salah satu model perniagaan.
Pertama kali dan selamanya, komuniti online berkongsi keuntungan dengan ahli-ahli daripada pendaftaran pra-pelancaran. Sebab itu ianya pertama kali dinamakan sebagai Fenomena Perkongsian Keuntungan.
Sebenarnya, WAZZUB sangat bagus di sampaikan.

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

BAHASA
Pra-Lancar dan projek utama akan diwujudkan dalam pelbagai bahasa diseluruh dunia. Hanya pra-pendaftaran disediakan dalam Bahasa Inggeris. Semua orang, walaupun tanpa kemahiran Bahasa Inggeris sekalipun, anda mampu daftar sebagai Ahli yang terawal dan menjemput yang lain untuk menyertai WAZZUB

DARI MANA WANG DIPEROLEHI
WAZZUB adalah PERCUMA untuk selama-lamanya, tiada sesiapa yang perlu membuat bayaran, menjual atau membeli; jadi dari mana datangnya wang?
Mari kita lihat sebagai contohnya Google yang mempunyai lebih 1 BILLION pengguna unik setiap bulan yang telah menggunakan perkhidmatannya tanpa mereka membuat sebarang bayaran kepada Google. Suku Terakhir yang lepas Google memperolehi keuntungan sebanyak $3 Billion semata-mata kerana mempamerkan iklan. Ini bermakna Google memperolehi $1(RM3.00) setiap bulan dari setiap pengguna unik. WAZZUB menggunakan teknologi yang sama yang digunakan oleh Google PLUS dengan menambah beberapa saluran pendapatan.

Matlamat kami adalah bagi menarik sekurang-kurangnya 10 JUTA pengguna sebulan selepas Jun, 2012, tetapi kami hanya akan kongsikan keuntungan kami dengan Ahli-Ahli yang mendaftar sebelum 09/04/2012 sahaja.

Contoh : Jika anda menjemput@menaja 5 orang sertai dengan PERCUMA dan mereka melakukan perkara yang sama, sehingga 5 generasi, anda mampu perolehi pendapatan pasif USD$4,000.00 setiap bulan untuk meneruskan hidup anda, dengan TIDAK PERLU melakukan kerja keras berbanding dengan apa yang anda lakukan sekarang.
Apa akan jadi jika anda menjemput 10 orang? Jumlahnya akan
MELETUP
sehingga :USD111,110.00 setiap bulan.

Example: If you invite just 5 people to join for free and they do the same 5 generations deep, you could earn about $4,000 every month PASSIVELY for life, doing NOTHING different than you already do everyday.
1st. Generation 5 x $1.00 = $5.00
2nd. Generation 25 x $1.00 = $25.00
3rd. Generation 125 x $1.00 = $125.00
4th. Generation 625 x $1.00 = $625.00
... 5th. Generation 3125 x $1.00 = $3,125.00

IANYA TIADA SEMPADAN NO LIMIT.!

Lebih ramai anda bawa masuk lebih banyak pendapatan anda perolehi.
Tempoh Masa!
Sekarang adalah MASA nya untuk mencipta pendapatan pasif bulanan.

HAD MASA adalah sangat PENTING untuk anda ingat.!

Read all the important facts at: http://wazzub.info/facts.htm
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

How and when do the members get paid?

WAZZUB pays its members on a monthly basis.
Our first pay day will be May 15, 2012 for the month of April.
Small amounts will be paid by an online payment processor
and large amounts will be paid by check or bank wire.
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

22 Januari 2012 ; 09:27 am - Penyertaan sebanyak 349,233 orang

TAWARAN
INI AKAN DITUTUP KEPADA SEMUA
PADA
9 APRIL 2012 (WAKTU BARAT)

APA YANG SEPATUTNYA ANDA LAKUKAN ???

AMBIL TINDAKAN SEKARANG...
DAFTAR SINI: http://signup.wazzub.info/?lrRef=ea7c20f8
UNJURKAN MASA DEPAN ANDA...DENGAN MULAI PROMOSI.
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

CARA PENGAKTIFAN AKAUN WAZZUP ANDA …SETELAH ANDA MENDAFTAR …ANDA MESTI PERGI KE EMEL YANG ANDA DAFTAR UNTUK KLIK LINK PENGESAHAN DARI WAZZSUB KAT EMEL ANDA..KALAU TAKDA KAT INBOX TENGOK KAT SPAM….PASTU LOGIN GUNA EMEL & PASSWORD YANG TELAH ANDA DAFTAR,… YA!!!... LINK AKAUN ANDA ADA DI SITU…..SO TUNGGU APA LAGI PROMOTE LER SAMPAI LEBAM, INSYAALLAH 15/5/2012 DAPAT LA KITA HASILNYA.

*KALAU SERIUS NAK COLLECT PASIF INCOME MULAI PERTENGAHAN MEI 2012 NI..???..JOIN TERUS PROTOME DARI SEKARANG SAMPAI 31/MAC/2012, TAK TIDUR PUN TAKPA LA, PASNI KITA NAK TIDOooo JER PUN MASYUKkkk..LEPAS 01/APRIL/2012 BARU NAK INSAF, NAK BUAT BETUL2 & NAK PROMOTE KAW2.. TAKDE MAKNENYE LAGI DA.. INGAT!! INGAT TU!! INGAT NI!! INGAT TAU!! INGATLAH!!! INGATANKU PADAMU!! & MU!! & MU JUGAK!!!.. KALAU RAGU2 CURIGA ABAIKAN JER PELUANG BESAR NI!!! JANGAN PAKSA DIRI, BUAT SERABUT KEPALA ASYIK MEMIKIRKAN BETUL KER TIDAK KER .. MACAM2 KEMUNGKINAN BOLEH BERLAKU NANTI KAMU BLAME PULA ..NAK JOIN BIARLAH DENGAN RELA HATI APA2 KEPUTUSAN ATAS KEBIJAKSAAN SENDIRI YANG MENILAI APA2 KEMUNGKINAN BERLAKU KITA TAK BLAME SAPA2, MEMANG CONFIRM PELUANG SEBEGINI INI YANG PERTAMA, MUNGKIN JUGA YANG TERAKHIR DI KESEMPATAN HIDUP KITA.
SAYA TAK SANGGUP ABAIKAN PELUANG BESAR INI BEGITU JER,AKU RELA JADI JUTAWAN DENGAN WAZZUB, SAYA JOIN 18/2/2012 SEHINGGA 26/2/2012 JAM 09:16am SERAMAI 675 ORANG TELAH JOIN DI BAWAH RANGKAIAN SAYA..NAK 5 ORANG JER !! U FIKIRLAH SENDIRI POTENSINYA..JIKA U PUN SAMA MACAM SAYA NAMPAK WAZZUB NI PELUANG BESAR UNTUK KITA BINA LEGASI JOM LER BERTINDAK!!!..

*NOTE: SAYA BUKAN NAK YAKINKAN ANDA, SAYA ONLY@HANYA NAK SHARE PELUANG BESAR PELUANG TERHEBAT ABAD INI PADA PANDANGAN SAYA ITU JER... !!!

PENTING>>> P/S: KEPADA MEMBER2 YANG BARU JOIN SILA COPY PASTE IKLAN INI, EDIT KELUARKAN LINK SAYA MASUKKAN LINK ANDA PASTU SHARE LER OK, GOOD LUCK..I HOPE U SUCCESS TOO..!!
 
 
http://signup.wazzub.info/?lrRef=ea7c20f8
 
 
 


__._,_.___


Kanopi (Khemah) untuk disewa. Memerlukan  sila lawati http://www.kokpasir.com/kanopi
Your email settings: Individual Email|Traditional
Change settings via the Web (Yahoo! ID required)
Change settings via email: Switch delivery to Daily Digest | Switch to Fully Featured
Visit Your Group | Yahoo! Groups Terms of Use | Unsubscribe

__,_._,___

No comments: